Paysafecard kokemuksia

Paysafecard kokemuksia

Paysafecard on vuonna 2000 perustettu verkkomaksutapa. Se perustuu ennakkomaksuun eli sen asiakas käyttää maksuun ennakkoon siirrettyä rahaa. Voit joko ostaa Paysafecard-kuponkeja ja käyttää niitä maksuun tai voit maksaa käyttäen käyttäjätunnustasi.

Paysafecard on yksi nykyajan suosituista maksutavoista. Sillä voi suorittaa maksuja kaikissa niissä palveluissa, jotka hyväksyvät sen maksutavakseen. Paysafecardin virallisilta verkkosivuilta löytyvät kaikki ne verkkokaupat, jotka hyväksyvät kyseisen maksutavan. Maksutavan valitsevat jatkuvasti yhä useammat palveluntarjoajat, jotka mahdollistavat maksutavan valitsemisen asiakkailleen.

Palvelu sopii varmasti monenlaisille asiakkaille, mutta jos vielä mietit, mistä on kyse, lue eteenpäin. Saat tietoa palvelu käyttöönotosta, maksamisesta sekä vertailun vuoksi myös hyvistä ja huonoista puolista. On hyvä tietää, millaisia maksutapoja on saatavilla, sillä niitä on nykyään olemassa paljon.

Paysafecardin käyttöönotto

Paysafecardia voi käyttää kahdella mahdollisella tavalla. Sitä voidaan käyttää joko rekisteröitymällä tai ilman rekisteröitymistä, joista molemmilla on omat puolensa.

Palvelua on mahdollista käyttää ilman rekisteröitymistä. Tällöin sinun ei tarvitse antaa omia henkilötietojasi. Et tarvitse myöskään pankkitiliä tai luottokorttia. Maksutapahtumiin tarvitset ainoastaan 16-numeroisen koodin. Paysafecardin käyttäminen ilman rekisteröitymistä tapahtuu ostamalla Paysafecard-kuponkeja. Näitä on mahdollista ostaa kioskeista, kaupoista ja netistä. Jos maksamasi summa on suurempi kuin Paysafecardin arvo, on sinun mahdollista käyttää useita kuponkeja. Paysafecard-koodin saldon voi tarkistaa palvelun virallisilta verkkosivuilta. Koodeja myy maailmanlaajuisesti yli 650 000 myyntipistettä.

Kun rekisteröidyt palveluun, pääset maksamaan omilla tunnuksillasi. Kun sinulla on käyttäjätunnus, voit hallita omia verkkomaksujasi ja pääset tilaamaan itsellesi fyysisen Paysafecard Mastercardin.

Palvelun rekisteröityneille käyttäjille on saatavilla mobiilisovellus. Tämä on mahdollista ladata niin Android- kuin Applen laitteillekin. Kun laitteelta löytyy sovellus, on Paysafecardia mahdollista hallita entistä helpommin. Sovellus on käytettävissä milloin ja missä vain.

On hyvä tietää, että Paysafecardin kertamaksuraja on 50 euroa. Yksittäinen maksu ei siis voi ylittää tätä summaa. Kuukausitteinen Payout-tapahtumaraja on 250 euroa. Myös vuosittaisille maksuille on asetettu raja, joka on rekisteröityneillä käyttäjillä 30 000 euroa.

Paysafecardin helppous ja turvallisuus

Palvelua on helppo käyttää maksuihin, sillä tarvitset maksamiseen joko käyttäjätunnuksen tai PIN-koodin. Myös fyysisellä maksukortilla on mahdollista maksaa.

Paysafecard on turvallinen maksutapa jo siitä syystä, että sen käyttäjän ei tarvitse antaa omia henkilötietojaan päästäkseen maksamaan. Myöskään luottokorttia saati sen tietoja ei tarvitse antaa. Moni muu maksutapa, kuten Trustly, edellyttää pankkitunnusten käyttöä. Tämä on helppo tapa maksaa, mutta mikäli haluat vaihtoehtoisen tavan maksaa, on Paysafecard hyvin varteenotettava sellainen.

Jos olet tilannut itsellesi fyysisen Paysafecard Mastercardin, voit käyttää sitä kaupoissa ja liikkeissä normaaliin tapaan. Se käy maksuvälineenä esimerkiksi useissa ruokakaupoissa, mutta kannattaa kuitenkin tarkistaa ennen asiointia, että maksu onnistuu.

Hyviä ja huonoja puolia

Maksutapoja löytyy jokaiselle asiakkaalle ja onkin hyvä miettiä palvelun hyviä ja huonoja puolia. Näitä vertailemalla on mahdollista valita juuri itselle sopivin vaihtoehto. Mietitäänpä siis seuraavaksi Paysafecardin hyviä ja huonoja puolia.

Hyvänä puolena haluamme mainita ensimmäiseksi palvelun turvallisuuden. Tämä on toki asiakkaidenkin näkökulmasta erittäin tärkeä ominaisuus. Kun kyseessä on raha, on oleellista, että maksettu summa siirtyy halutulle vastaanottajalle nopeasti ja vaivattomasti. Myös se, että omia henkilötietoja ei ole välttämätön antaa, tuo lisäturvaa.

Palvelun käyttämiseksi ei tarvita pankkitiliä. Myöskään luottokortin tietoja ei tarvitse antaa. Tämä tekee palvelun käytöstä entistä helpompaa.

Asiakkaalta, joka on rekisteröitynyt Paysafecardin käyttäjä, peritään 12 kuukauden käyttämättömyyden jälkeen palvelumaksu. Maksujen välttämiseksi kannattaakin kirjautua palveluun sisään vähintään kerran vuodessa. Palvelumaksu peritään myös niiltä asiakkailta, joilla on käytössä prepaid-koodi. Maksu peritään kuukausittain aina niin kauan, kunnes koodi on tyhjä. Mutta vaikka palvelumaksuja on, voidaan ne kuitenkin välttää luomalla myPaysafe-tilin ja tallentamalla Prepaid-koodin sinne.

Vertailemalla eri maksutapoja toisiinsa on mahdollista valita juuri itselleen sopivin maksuvaihtoehto. Paysafecard sopii asiakkaalle, joka haluaa suorittaa maksun helposti ja turvallisesti. Luotettavilta nettikasinoilta löytyy hyväksyttyjen maksutapojen listalta usein myös Paysafecard, joka tekee maksamisen mahdolliseksi myös pelisivustoilla.

Paysafecardlla on runsaasti tyytyväisiä käyttäjiä. Kymmenien tuhansien käyttäjien arvosteluista voidaan päätellä palvelun olevan todella helppo ja käyttökelpoinen. Kannattaakin muuten lukea arvosteluja myös muihin maksutapoihin liittyen. Tämä kannattaa varsinkin silloin, kun kyseessä on sinulle entuudestaan tuntematon vaihtoehto.